Казната за Серина Вилијамс е еден процент од наградата во Њујорк

Серина Вилијамс доби тројна казна за кавгата со судијата во финалето на Отвореното првенство на САД, а кумулативно ќе мора да плати 17 илјади долари

Слични вести...