Првата пречка надмината, Македонија со триумф се враќа од Косово

Фалеа поените на Војдан Стојановски во првиот дел, но тој имаше тешка задача во одбраната против Бериша, Македонија сепак, се избори за посакуваната победа

Слични вести...