Ветеранот Хазлем ќе ја игра шеснаесеттата сезона во Мајами хит

Во 2002 година потпиша минимален договор со франшизата од Флорида, и тоа без да учествува на драфтот, 16 години подоцна добива статус на легенда во клубот

Слични вести...