Ајнтрахт го купи Јовиќ само за 7 милиони евра и го обврза до 2023 година

Бенфика не можеше ништо да стори да го задржи играчот кој сега вреди над 70 милиони евра.

Слични вести...

1 Response

  1. 20.04.2019

    […] Ајнтрахт направи вистински потез, откако пред некој де…. Јовиќ играше како позајмен фудбалер од Бенфика во Ајнтрахт и блеска сезонава. […]