Рано прекинаа, па први ќе почнат – договорен датумот за старт на новата сезона во Франција

Како ќе играат во август кога забраната за спортски настани е до 1 септември?

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *