Џани со случајна асистенција се оправда за големата утка, Лидс го потопи Барнли (цидео)

Нашиот репрезентативец му нанесе тежок пораз на тимот на Шон Дајч во обидот да се осигура опстанокот во англиската елита

Слични вести...