Фудбалска десетка и еден сет тениси со зголемени квоти во Супер типот

Супер тип понудата на Sport Life за денеска е стандардна бројка од 16 натпревари, од нив десет се за фудбалски мечеви, а останатите шест се тениски. Целата понуда може да ја разгледате ТУКА.

Она што може да се забележи од прва, е дека само една квота за конечен тип е поголема од 2.00 и тоа за триумф на Лацио над Феенорд. Сите други квоти се 1.80 или помали, што укажува дека може да најдете доволно „сигурици“ кои ќе ја зголемат вкупната квота на вашите тикети.

Џокери во Супер типот има доволно, ваше е да ги одберете вистинските.

- Оглас -

Најнови вести