Многу лоша била ситуацијата за Дибала и девојка му

И во врвна физичка подготвеност и само на 26 години Коронавирусот ја покажал целата своја моќ.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *