Олимпијакос испрати барање до АБА-лигата

Гигантот од Пиреа е решен да го напушти грчкиот шампионат.

Слични вести...

1 Response

  1. 22.03.2019

    […] Од таборото на Олимпијакос испрати жалба за оваа казна, а тие веќе размислуваат да го напуштат националниот ша… […]