Вуковиќ ја освежи Легија, Погон ќе падне во Варшава

Мојот соиграч од Легија, Александар Вуковиќ ќе забeлежи хет-трик како нов тренер на гигантот од Варшава, а познавајќи го каков професионалец е, очекувам да стигне и до титулата во Полска, вели Панче Ќумбев како најава за неговиот нов викенд-тикет на Спорт Манија.

Слични вести...