За Василица, победата нека ѝ се падне на Македонија

Традицијата е против нас, Кирил Лазаров е најдобриот ракометар што го тренирал Червар, а Вујовиќ навива за Хрватите и предупредува дека тактички Македонија е посилна.

Слични вести...