Германија има куп-бајка од четвртата лига што сонува полуфинале

Сарбрикен е единствениот клуб што не е Бундеслигаш, а остана во битката за пехарот во популарниот ДФБ покал и има шанси за уште еден подвиг.

Слични вести...