Јасен е планот на прогнозерите – Двојка во Менхенгладбах и двојка во Манчестер за атак на „ајфонот“

Тековното 26. коло е многу интересно и ретко во ист викенд се случува да играат меѓусебе двете Борусии и двата Манчестери, па имате време до 16 часот да се приклучите со свои прогнози

Слични вести...