На АЗ Алкмар му требаат голови за титула, Ден Хаг често ќе ја вади топката од мрежа

Во Холандија при ист број на бодови како што во моментов е ситуацијата меѓу Ајакс и АЗ одлучува гол-разликата, па јасно е дека тимот од Алкмар ќе се обиде да ја наполни мрежата на Ден Хаг

Слични вести...