Според презимето, требаше лесно да расчисти, но се лизна и си даде смешен автогол (Видео)

Патрик Меклин подобро да одмореше уште одреден период, според автоголот што си го постигна на првиот меч по пауза од речиси пет месеци.

Слични вести...