Се сеќавате на крвничкиот напад на капитенот на Русија? Судот му изрече смешна казна (Видео)

Роман Широков крвнички го претепа судијата Никита Данченко во август на аматерски турнир во Москва, но сепак куртули од затворска казна

Слични вести...