Денешниов ден ќе го разубават несекојдневни градски дерби-дуели во Сараево и Хамбург

Железничар и Сараево ќе играат во вечното босанско дерби и типуваме Гол-Гол, а Хамбургер е фаворит против градскиот ривал Сент Паули.

Слични вести...