Патките некогаш беа моќни, сега се последни и „печени“ за нов пораз од Сент Луис

Полноќниот експрес е микс од три меча во НХЛ-лигата и два од НБА со вкупен коефициент од 27.41 во Sport Life.

Слични вести...