Фулам нема избор, мора да ги скроти „волците“

Време е за Боксинг деј, вчера со своја приказна од деновите минати во Барнсли ни го најави Ѓорѓи Христов, а денеска има и пет предлог-типови за полесен начин да се дојде до добивка.

Слични вести...