90 секунди што даваат надеж – Данците научно докажаа дека може да се игра фудбал

Во опсежната студија на Универзитетот од Орхус е истакнато дека ризикот е минимален фудбалерите да се заразат со Коронавирус еден од друг

Слични вести...