Африканскиот куп на нациите е во фокусот, топ се коефициентите во Супер типот на Sport Life (Фото)

Африканскиот куп на нациите е веќе во тек со првата фаза по групи, а денеска има специјални коефициенти на два натпревари од популарниот АФКОН во Супер типот на Sport Life.

Тунис и Мали ќе играат од 14 часот во дербито од првото коло во Ф групата и силите се изедначени, а квотите во Супер типот се одлични.

За победа на Тунижаните, квотата е 2.90, а има вкупно 5 варијанти на игри со зголемени коефициенти за овој меч.

Идентично е и за дуелот од истата група меѓу Мавританија и Гамбија, каде што за кец квотата е зголемена на 3.00, а може да се одиграат уште четири различни игри со уникатни коефициенти во Супер типот на Sport Life.

Изборот е голем, има вкупно 16 натпревари од различни спортови, сите со зголемени коефициенти во однос на стандардната понуда во билтенот и дневниот додаток во Sport Life.

 

- Оглас -

Најнови вести