Ајде експерти, тој што ќе погоди најмногу парови, дури и да не е добитен тикетот, ќе заработи 100.000 денари

Една од најпопуларните акциски игри на Sport Life, „До 50 шанси за 100.000 денари“ од денеска повторно е актуелна. Обложувачите кои обожаваат да играат „чаршаф“ тикети, сега може да ги покажат своите мајстории и да стигнат до одлични добивки дури и кога тикетот нема да е добитен.

Ќе има четири етапи од „До 50 шанси за 100.000 денари“, а првата започува од денеска и трае до 5 март. Одлични се подароците кои се нудат. Во секоја етапа, тикетот со најмногу погодени мечеви ќе си заработи 100.000 денари. За второрангираните од секоја етапа следува месечно обложување со вредносни ваучери од 200 денари секој ден, додека треторангираните од секоја етапа добиваат месечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари секој ден.

Како и сите останати акциски игри на Sport Life, така и оваа е на менито ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ. Доколку уште немате извадено СЛ Клуб картичка, може бесплатно да аплицирате ТУКА.

Акциската понуда ги вклучува само несистемските тикети, односно тикетите со една комбинација, тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикeтите со натпревари од СУПЕР ТИП уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка. Минимален коефициент е 1.25.

Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено еднаков број натпревари на тикет, втор услов e висината на погодениот вкупен коефициент на натпреварите. Доколку има двајца или повеќе играчи со еднаков број погодени натпревари и еднаков број погоден вкупен коефициент на тикет, трет услов е времето кога е уплатен тикетот, односно кој прв го уплатил. За комплетните услови и правила на оваа акциска игра повеќе може да прочитате ТУКА.

 

- Оглас -

Најнови вести