Андерлехт го „изгоре“ гостиварецот Шефик, но тука е Втората шанса

Во првата минута од судиското надополнување Андерлехт даде гол за 3-2 и му одзеде на Шефик добивка од 270.000 денари, но со втората шанса на Sport Life остана во игра за милионот.

Слични вести...