И за Ангеловски утре е последниот меч како селектор?

Ќе го поздравиме капитенот, веројатно и селекторот, како тандем што ги предводеше нашите фудбалски јунаци на првото големо натпреварување, а вели дека подобар меч за простување и нема од ваков против велесилата Холандија

Слични вести...