Познат терен за прогнозерите – Англичаните доминираат во новата рунда на Спортска прогноза, трката за „ајфон 11“ продолжува

Шест натпревари од Премиер лигата се на менито на Тринаесетката, што е познат терен за искусните прогнозери.

Слични вести...