„Архитектот“ се враќа во Торино – Пирло ќе ги води младите Јувентини

Јувентус му ги отвори вратите на Пирло кога другите сметаа дека кариерата му е при крај, а сега ќе му даде шанса да се проба во тренерскиот занает.

Слични вести...