АСОМ: Над 8.000 вработени ќе останат на улица и ќе се отвори пат за нелегално обложување!

Асоцијацијата на обложувалници предупредува за тешките последиците ако се донесе законот за измена и дополнување на Законот за игри на среќа и забавни игри.

Слични вести...