Балкански ремек-дела – Романец од Арад со ефектна бомба му парираше на „гипсарот“ Шала (Видео)

Арбер Шала од Ренова постигна еврогол, а ремек-дело е и голот на Октавијан Урсу во романското првенство.

Слични вести...