Бекам како обичните смртници – Чекаше 12 часа за да го види ковчегот со Кралицата Елизабета (ВИДЕО)

Фудбалската икона на Англија, Дејвид Бекам чекаше цели 12 часови меѓу толпата народ се со цел да го види кофчегот во кој што е Кралицата Елизабета Втора.

Тој се обиде да се сокрие од очите на јавноста, но јасно беше дека ќе биде тешко некој да не го препознае, а според очевидците тој меѓу толпата стоел цели 12 часови.

Популарниот Бекс со тоа уште еднаш ги придоби симпатиите кон своја страна откако некои ѕвезди ја искористија својата популарност па преку ред дојдоа да и оддадат почин на починатата Кралица.

- Оглас -

Најнови вести