Беше стрелец во историската авантура во ЕЛ, сега е сигурен: Ние сме Вардар и ќе се вратиме каде што припаѓаме

Дејан Блажевски беше на денешниот прв собир на „црвено-црните“, кои за првпат ќе бидат второлигаши, а единствениот фудбалер што беше дел од генерацијата која настапи во Европа Лигата очекува брз кам-бек во Првата лига

Слични вести...