Битка за прва победа – Пандев е повреден, но ќе игра, Македонија има „штоф“ и поддршка за успех против Украина

Капитенот ќе игра и покрај тоа што чувствува проблеми со повреда на глуждот и со соиграчите можат да го положат поправниот испит на крилјата на извонредните навивачи во Букурешт

Слични вести...