Black Friday и во СЛ Маркетот, попустите се големи

Од денеска до недела, обложувалниците Sport Life нудат големи попусти на повеќе производи во СЛ Маркетот. Популарниот Black Friday во СЛ Маркетот ќе трае три дена, а попустите ќе може да ги искористат сите лица коишто имаат доволно поени на своите СЛ картички.

За машки и женски часовник, регуларната цена е 192.000 поени, а од денеска до недела може да ги имате за 162.000 поени.

Во СЛ Маркетот се нуди и Apple iphone 13 за 5.000.000 поени, а со попустот од денеска до недела „ајфонот“ може да го купите за 4.750.000 поени.

Плејстејшн 4 од 1.600.000 поени е спуштен само на 1.400.000 поени.

Попуст од 18.400 на 16.000 поени има за чадор. Одлично намалување на цената има и за батериски USB полнач. Неговата регуларна цена е 36.560 поени, а викендов може да стане ваш за 30.000 поени.

- Оглас -

Најнови вести