Бланка Влашиќ и на 36 години нема проблем да забие топка во кош (Видео)

Хрватската скокачка во висина, уште има моќен одраз.

Слични вести...

1 Response

  1. Петар Петар напиша:

    36 години има, да имаше 86 па да беше саглам насловов.