Богдан против Спарс играше со српски збор на грбот на дресот наместо презиме (Фото)

НБА дозволи наместо презимиња, да стојат позитивни зборови или пораки, Богдановиќ одлучи зборот да му биде на српски јазик.

Слични вести...