Брадата „порасна“ до 20 илјади поени во НБА, за малку ќе го имаше најчудниот Квадрипл-дабл

Џејмс Харден постигна 32 поени и ја мина границата од 20 илјади поени во НБА лигата, а беше на прагот на уникатно остварување

Слични вести...