Бразилецот во проблеми, судот одлучи да му се суди на Алвес за сексуален напад

Судот во Барселона по исказите на жртвата и на сведоците, како и по презентираните докази, го прифати барањето на обвинителите и одлучи да се започне судски процес против Дани Алвес за сексуален напад.

По ваквата одлука на судот, и обвинителството и одбраната имаат пет работни дена да ги презентараат своите аргументи.
Дани Алвес е обвинет дека на 30 декември 2022 година во ноќен клуб во Барселона силувал девојка.

- Оглас -

Најнови вести