Бруклин нетс ќе има еден сопственик

Џосеф Сај ќе ги откупи останатите акции за сума од 1,35 милијарди долари.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *