Човекот што еднаш годишно шутираше тројки, нанижа девет против Портланд за личен рекорд од 37 поени

Центарот на Феникс санс, Арон Бејнс ја одигра партијата на кариерата со лични рекорди од 37 поени и 9 погодени тројки од 14 обиди

Слични вести...