Чудесен талент има Динамо – Бартол дава голови како од шега, од 2013 година секогаш е прв стрелец

Бартол Баришиќ има неверојатна низа од 15 турнири по ред на кои бил најдобар стрелец, на голем дел од нив и МВП на турнирот, а од 2013 година во серија е прв стрелец во пионерско-јуниорските лиги на Хрватска.

Слични вести...