Да ти е мерак да гледаш полски фудбал со вакви „техничари“ (видео)

Вчерашниот дуел помеѓу Арка и лидерот во полскиот шампионат Краковија заврши во корист на гостите со минимални 1-0. Средбата си имаше свои моменти на возбудувања, но она што се случуваше во околу 20 секунди во воведните минути од мечот не се гледа ниту на театар.

Прво неуспешното и лошо нафрлување од прекин, по кое се виде и катастрофален втор обид од далечина, па два смешни деганжмани и апсурдни битки за се освои посед на топка. Вистински мерак е да се следи полскиот фудбал, особено со вакви комични моменти.

- Оглас -

Најнови вести