Да тргне понеделнички: Квотите на денот носат вкупен коефициент 45

Честопати кога понудата за обложување е „посиромашна“, може полесно да се направи добитен тикет. Денес е еден од тие денови каде што нема атрактивни дуели, но сепак тоа не значи дека не може да се стигне до атрактивен добитен тикет. Денешната понуда во Квотите на денот на Sport Life нуди вкупен коефициент од 45.40 доколку сите пет предлози се одиграат на еден тикет.

Во Романија, Арад е домаќин на Оцелул Галати и тука опцијата што носи квота од 2.15 е да има барем по еден гол во двете полувремиња.

Пескара е домаќин на Римини и треба да победи, а освен „кецот“, треба да има и барем по еден погодок во двете полувремиња. Оваа игра носи коефициент од точно два.

Со два квота се смета и понудата Ле Ман да не загуби од Шатору во дуел на којшто ќе има од 2-4 погодоци.

Овиедо треба да слави над Картахена во средба на која во второто полувреме се очекува да има барем еден погодок. Оваа комбинација носи коефициент од 2.20.

Сармиенто и Годо Крус играат во Аргентина, а тука понудата е да се одигра на голови, и тоа да има од 1-3 погодоци во двете полувремиња, што носи коефициент од 2.40.

- Оглас -

Најнови вести