Дамите од Иран не смеат на стадион, нема проблем ќе навиваме од дома (Видео)

Во Иран се уште е на сила законот со кој не им се дозволува на дамите да присуствуваат на фудбалски натпревари, но сепак тие не се откажуваат

Слични вести...