Дарко Панчев ја однесе Ѕвезда на европското небо, но 29 мај се памети и по лошо (Видео)

Трагедијата на „Хејсел“ во 1985 година и единствената европска титула за тим од поранешна Југославија се настани кои го поврзуваат денешниот датум.

Слични вести...