„Десетка“ од тенисот, па потоа и шест фудбалски меча со зголемени квоти во Супер типот

Микс од два спорта се наоѓаат во денешната Супер тип понуда на Sport Life, во која има 16 натпревари со зголемени квоти.

Дури десет од нив се од тенисот и навистина можете да најдете одлични квоти употребувајќи ги за да ја зголемите добивката.

Првата „десетка“ на понудата е тениска и почнува од 11 часот, а дури потоа со мечот Паневезис – Хeлсинки од 17.30 часот се префрлува на фудбал.

Во секој случај, одлични зголемени квоти на 16 натпревари од денешната програма за обложување.

- Оглас -

Најнови вести