Дневниот микс на Bet Builder привлекува со коефициент 50 – Четирите селекции да дадат по еден гол…

Втор ден од осминафиналната програма на Европското првенство во Германија. Во фокусот се натпреварите Англија – Словачка (18 часот) и Шпанија – Грузија (21 часот).

Јасни се фаворитите, но дневниот микс од Bet Builder понудата во Sport Life нуди огромни коефициенти.

Во една од опциите, можете да „закачите“ квота 50 ако сите четири селекции вечерва постигнат барем еден гол, но и да бидат исполнети уште два услови. Сите репрезентации да изведат најмалку по три корнери и да имаат најмалку по три удари во рамките на голот.

Не е лесно, но секако не е и неизводливо, за 50 пати поголема добивка од влогот.

Се разбира, има уште седум други опции во Bet Builder понудата на располагање.

- Оглас -

Најнови вести