Добитен тикет со 7+ има посебен шарм, донесе голем ќар од 350.000 денари во Кичево (Фото)

Две одлични добивки со фатени големи коефициенти има во обложувалниците на Sport Life во Гостивар и во Кичево.

Слични вести...