Долга е листата на отсутни за виенскиот фудбалски бал со Австрија

Муслиу, Николов и Несторовски немаат право на настап на следниот меч поради картони, а Адеми, Бејтулаи, Радески, Дориев и Стоилов се повредени. Во составот за првпат е Даниел Аврамовски, а се враќа Ѓорѓев.

Слични вести...