Домаќинот е во неверојатна серија која за да продолжи, Sport Life нуди квота од 2.65

Богата и интересна е вечерашната програма за обложување, каде што, секако, во центарот на вниманието ќе биде мечот меѓу Ливерпул и Вилјареал. Во Аргентина, пак, се игра меч од првата рунда во Купот на оваа држава, каде што од 23 часот ќе се сретнат екипите на Куилмеш и Сан Мартин тукуман.

Домаќинот е во неверојатна серија од четири едноподруго нерешени резултати пред своите навивачи, од кои три средби завршиле со резултат 1:1.

Да биде и вечерва нерешено, Sport Life нуди квота од 2.65, додека за точен резултат 1:1, има коефициент 5.45. Како најсигурна варијанта се чини ГГ, за што има коефициент од 2.01.

ПОСЛЕДНИ 5 ДОМАШНИ НАТПРЕВАРИ НА КУИЛМЕШ

Куилмеш – Броун Ардроџ 1:1

Куилмеш – Атлетико тукуман 2:2

Куилмеш – Агропекуарио 1:1

Куилмеш – Сакачипас 1:1

Куилмеш – Феро 2:1

- Оглас -

Најнови вести