Домашна утеха за ЛШ – Ајакс ја освои 34-тата титула во Холандија (Видео)

Беше само формалност, но играчите на клубот од Амстердам не препуштија ништо на случајот и со победа од 3:1 против Де Графшап се нови прваци на Холандија.

Слични вести...