Доживотно суспендиран судија (Видео)

Тој гледаше работи кои само тој ги гледаше, а не гледаше нешто што сите го гледаа.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *